35.7 C
București
joi, 29 iulie 2021 - 15:46

42 de persoane pe oră au mâncat micii cu “de toate”, bonusul la vaccinarea din Obor

spot_img

Vaccinarea din Piața Obor care a avut ca bonus o porție de mici cu muștar a fost un adevărat succes. Aproape 1436 de persoane s-au imunizat sâmbătă și duminică. Aglomerația la vaccinarea cu mici a ajuns și în preasa americană.

Practic 42 de persoane s-au vaccinat pe oră în centrul deschis în Piața Obor. Ideea de a oferi mici gratis cu muștar și chiflă a prins repede la români, care s-au așezat la coadă dis de dimineață.

“Vaccinarea de la Obor, un succes! 1.436 de oameni s-au imunizat împotriva COVID-19 în cele trei zile ale campaniei de vaccinare de la Obor, inițiată de primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

O nouă rundă de imunizare anti-COVID-19 la Obor va avea loc în mini-vacanța de Rusalii. În perioada 25-29 iunie, cei care doresc să se vaccineze fără programare pot să vină la centrul mobil și vor primi și o porție de mici «cu de toate» și o apă plată”, au scris pe Facebook reprezentanții USR.

Cozile de la centrul de vaccinare din Obor cu oamenii care abia așteptau să mânânce porția de mici “cu de toate” au ajuns și în presa americană. Jurnaliștii de la Reuters au realizat un amplu reportaj în Obor.