21.9 C
București
duminică, 20 iunie 2021 - 14:00

Alarmă de incendiu la Spitalul Județean Pitești

spot_img

Panică, duminică dimineața, la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, după ce într-unul dintre saloanele în care erau tratați pacienți cu COVID-19 s-a semnalat miros de fum.

Fumul a apărut într-un salon din Secția de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești în jurul orei 04.30. Primele care au intervenit au fost cadrele medicale.

În această dimineață, în Secția de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești a avut loc un incident, care, datorită personalului medical, nu s-a soldat cu victime, dar nici cu pagube materiale. 

În jurul orei 4:30, într-unul din saloanele în care sunt tratați pacienți diagnosticați cu noul coronavirus a fost semnalat miros de fum. Cadrele medicale au acționat imediat. Prelungitorul care alimenta cu electricitate un concentrator de oxigen a fost scos din priză și, astfel, a fost evitată producerea un incendiu. La fața locului au fost chemați reprezentanții Inspectotarului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș care au constatat că nu sunt probleme. De asemenea, echipa care asigură continuu mentenanța a  stabilit că prizele de oxigen sunt funcționale, singura defecțiune fiind la acel prelungitor care a fost înlocuit.
 
Menționăm că cele două persoane internate în respectivul salon au fost mutate imediat, fără ca starea de sănătate să le fie afectată de acest incident“, se arată într-o informare a spitalului.
 
Cele două persoane internate în salon au fost mutate imediat, fără ca starea de sănătate să le fie afectată de acest incident.