7.7 C
București
joi, 22 februarie 2024 - 22:50
No menu items!

Aeroportul Braşov va fi operaţional din luna noiembrie 2022

spot_img

Aeroportul din Brașov va putea fi deschis în data de 1 noiembrie a acestui an, însă activităţi de ordin tehnic, juridic, organiza­toric, ar putea duce la întârzieri cu impact asupra datei propuse. În primul an de activitate, autorităţile locale se aşteaptă ca de pe aeroportul din Braşov să fie operate cinci destinaţii.

Pentru primul an de activitate este aşteptat un trafic de 300.000 de pasageri, iar estimările au fost calculate în funcţie de discuţiile pe care le-au avut autorităţile locale din Braşov cu operatorii aerieni, anunță Bună Ziua Brașov.

Alexandru Anghel, directorul executiv al Direcţiei Implementare Aeroport din cadrul CJ Braşov, spune că se află permanent în discuţii cu operatorii aerieni precum Compania Naţională TAROM, Blue Air, WIZZ Air, Lufthansa, LOT, Turkish Airlines, El Al, Air Bucharest,

Cu toate că autorităţile estimează că aeroportul va putea fi deschis în 1 noiembrie a acestui an, mai sunt de finalizat activităţi de ordin tehnic, juridic, organiza­toric, ceea ce ar putea duce la întârzieri cu impact asupra datei propuse.