17.4 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 21:53
No menu items!

Adio, Juventus! Ronaldo scrie istorie la EURO 2020 și pleacă din Seria A

spot_img

Cristiano Ronaldo (36 de ani) scrie istorie la EURO 2020: a ajuns la 5 reușite la această ediție și la 14 în total, fiind lider în topul marcatorilor de la Campionatul European. Cu toate acestea, se pare că jucătorul își pregătește plecarea din Seria A.

Presa internațională scrie tot mai mult despre o plecare a starului lusitan de la Juventus, grupare cu care mai are contract un an. Manchester United și Paris  (PSG) sunt cele două opțiuni, iar publicația Marca scrie că Ronaldo este foarte aproape de vicecampioana Franței. Agentul său, Jorge Mendes, va merge în Italia pentru a negocia plecarea de la Juve, astfel că aventura lui CR7 în Seria A va lua sfârșit.

PSG este favorită să obțină semnătura lui Cristiano Ronaldo: este una dintre puținele echipe din lume care își permite să-i ofere un contract pe 2 ani, cu un salariu uriaș: 30 de milioane de euro pe sezon. 

Ronaldo vrea o nouă aventură, iar Juventus este gata să-l lase să plece. Cele două argumente ale torinezilor: în această vară obțin o sumă importantă de bani în schimbul lui Ronaldo – aproximativ 30 de milioane de euro – și scapă și de salariul uriaș al jucătorului.