25.7 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 15:30
No menu items!

Actor celebru, nominalizat la Oscar, acuzat de agresiuni sexuale de 13 femei

spot_img

Gérard Depardieu a fost acuzat de mai multe femei de agresiuni sexuale în ultimii optsprezece ani, chiar pe platourile de filmare.

Site-ul de investigaţii Mediapart a publicat marţi o anchetă în care apar mărturiile a 13 femei care îl acuză pe Gérard Depardieu de agresiuni sexuale, acestea adaugându-se  la cele pentru de viol, după o plângere a actriţei Charlotte Arnould, scrie Le Figaro.

„Unele au renunţat la depunerea unei plângeri, altele nici nu s-au gândit la asta, deoarece  sentimentul că declaraţiile lor ar cântări puţin faţă de cele ale monumentului cinematografiei franceze și că ar putea chiar să-şi semneze sfârşitul carierei lor”, se arată în anchetă. 

 Una dintre actriţe explică faptul că agresiunea s-a desfăşurat în ochii tuturor. Actriţa Sarah Brooks merge şi mai departe acuzându-l pe actor de o tentativă de atingere care ar fi stârnit râsul echipei de filmare. Ancheta mai sugerează că regizorul Fabien Onteniente ar fi susţinut în 2007 comportamentul nepotrivit al lui Gérard Depardieu faţă de directoarea de casting. 

Amalia Capră