13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024 - 0:49
No menu items!

A murit prima persoană din lume vaccinată anti Covid-19. Britanicul William Shakespeare a murit la spitalul la care s-a și vaccinat

spot_img

William Shakespeare, prima persoană din lume vaccinată împotriva coronavirusului, a murit la vârsta de 81 de ani, relatează Daily Mail. Bărbatul pe al cărui nume s-a speculat enorm, a devenit vedetă pentru întreaga lume prin faptul că a fost primul omul care a primit serul împotriva SARS-COV-2 la data de 8 decembrie 2020.

Imaginea sa de la momentul vaccinării a făcut, în decembrie, înconjurul lumii, spre plăcerea pensionarului şi a familiei acestuia.

La vremea respectivă s-a speculat mult pe tema numelui său şi al faptului că ar fi originar din Warwickshire, locul de naștre al scriitorului engelz William Shakespeare, însă potrivit unor prieteni ai acestuia, pensionarul era originar din Coventry.

Bill a murit în urma unei boli, la spitalul în care a fost vaccinat împotriva covid-19.

El a fost vaccinat în timpul unei internări la unitatea destinată pacienţilor fragili.

”Trebuie să spun că personalul acestui spital este minunat”, declara el atunci.

Moartea sa este deplânsă nu doar de familia sa, ci şi de persoane care au aflat vestea.

Pensionarul era ”o figură foarte iubită” în Partidul Laburist din Coventry, potrivit unui consilier de cartier, Jayne Innes. El a lucrat la Rolls Royce şi a fost directorul Şcolii Primare Allesley şi Şcolii Coundon Court.

În urma sa rămân soţia sa, Joy, doi fii, dintre care unul poartă numele William, dar căruia i se spune Will, şi nepoţi.