23.8 C
București
miercuri, 16 iunie 2021 - 14:00

A fost găsit mort bărbatul despre care se presupune că a dat foc la incineratorul de deşeuri periculoase de la Brazi

spot_img

Bărbatul despre care se presupune că a aprins focul la incineratorul de deşeuri periculoase de la Brazi a fost găsit mort în această dimineață, în interiorul clădirii. Pompierii au presupus că cineva este înăuntru după ce au găsit o bicicletă în curte. Între timp, pompierii încă se luptă cu flăcările.

La 27 de ore de la izbucnirea incendiului pe platforma de la Eco Burn, intrevenția pompierilor nu s-a încheiat. Zeci de pompieri însă se luptă să stringă flăcările.

”Se dă în continuare cu apă, iar în momentul de faţă nu mai sunt focare vizibile, însă cu siguranţă arde mocnit pe dedesubt, acolo unde nu avem acces să ajungem cu apă. Colegii au pătruns în zona afectată, acolo unde am presupus că poate fi persoana şi au găsit-o”, informează joi ISU Prahova.

Reprezentanţii Eco Burn, societatea care operează incineratorul de deşeuri periculoase, au susţinut că focul ar fi fost provocat de “o mână criminală”, indicând un angajat care ar fi ameninţat că se sinucide.

Întrucât în curtea operatorului economic a fost găsită o bicicletă, s-a luat în calcul ipoteza că în interiorul halei a fost surprinsă o persoană, însă pompierii nu au putut intra miercuri, întrucât construcţia a fost extrem de mult degradată.

În urma incendiului au rezultat degajări mari de fum, cetăţenii din zonă primind mesaj de tip RO-ALERT.