26.1 C
București
marți, 16 august 2022 - 22:45
No menu items!

500 de porci au blocat o șosea din Bistrița-Năsăud după ce camionul care îi transporta s-a răsturnat. Șoferul a fost grav rănit

spot_img

Un camion care transporta 600 de porci s-a răsturnat vineri seara în localitatea Piatra Fântânele din judeţul Bistriţa-Năsăud. 100 de animale și-au pierdut viața în accident.

 

Șoferul ar fi pierdut controlul autotrenului, acesta a intrat în balans și nu l-a mai putut redresa. Camionul plin cu sute de porci care erau transportați în cuști special amenajate s-a răsturnat.

Un echipaj ISU și O ambulanță au intervenit imediat la fața locului. Șoferul, un bărbat de 50 de ani a fost grav rănit și a fost transportat de urgență la spital.

”Echipajul de prim ajutor SMURD a preluat de la locul accidentului un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani cu leziuni la nivelul capului, toracelui şi unui membru superior. A fost stabilizat şi transportat la UPU SMURD Bistriţa”, a transmis ISU, potrivit news.ro

Sursa citată a precizat că în autotren se aflau peste 600 de porcine, dintre care aproximativ 500 au fost găsite vii.

”Pompierii au procedat la extragerea tuturor porcilor care erau transportaţi în cuşti special amenajate, iar cei care au supravieţuit urmează sa fie preluati de alt mijloc de transport pus la dispoziţie de societatea de care aparţin”, au mai precizat pompierii.

Circulația în zonă a fost blocată din cauza numărului mare de porci de pe șosea.