9.1 C
București
joi, 22 aprilie 2021 - 3:16

Dan Barna își anunță încă de pe acum candidatura la prezidențialele din 2024. “Voi candida la președinție cum e și firesc

Vicepremierul Dan Barna se pregătește deja pentru prezidențialele din 2024. Liderul USR, Dan Barna, a declarat, într-un interviu pentru G4Media.ro, că primul pas este acela de a candida la funcția de președinte al noului partid rezultat din fuziunea USR PLUS și că alegerile interne ar putea avea loc în luna august- septembrie.

 

Dan Barna a adus în discuție și alegerile prezidențaile din 2024 la care este hotărât să candideze daca actualul Guvern va performa.

“Dacă acest Guvern va performa și va face acele reforme de care avem nevoie și pe care le-am dorit, evident că și eu voi fi într-o poziție bună, în ochii colegilor, pentru o candidatură la prezidențiale. Dacă acest guvern nu va performa și nu va obține rezultatele așteptate, evident că și șansele mele vor fi ceva mai reduse.”

(…) “USR-ul a ajuns la guvernare și sunt cel care a tras pentru asta, am reușit să facem acea alianță împreună cu colegii de la Plus și apoi să facem și fuziunea astfel încât să fim o forță relevantă în politica actuală. Asta ne-a adus la guvernare și este un proiect în care cred, este un proiect pentru care am muncit foarte mult și este un proiect care consider că mai are perspectivă de creștere și dezvoltare și tocmai de aceea vreau să duc mai departe acest proiect. Deci da, voi candida la președinție cum e și firesc”, a mai declarat vicepremierul Dan Brana pentru G4Media.