23.2 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024 - 15:18
No menu items!

Șocant! Își taie degetele de la picioare de dragul frumuseții

spot_img

Credeți că aveți degetele de la picioare prea groase, prea urâte sau prea lungi? Nu fiți complexate. Există soluții. Femeile sunt gata să facă orice pentru a intra în pantofii preferaţi. Unele dintre ele merg atât de departe încât sunt dispuse să recurgă la operaţii care să le scurteze degetele sau chiar să renunţe la degetul mic.

Totul pentru ca purtatul pantofilor cu toc înalt să devină cât mai puţin chinuitor. E șocant, dar operaţiile plastice de acest gen sunt din ce în ce mai cerute, informează Fox News.

87 la sută dintre femei au avut probleme diverse cu picioarele, totul datorită purtării pantofilor, a celor strâmţi sau a tocurilor prea înalte, precizează Asociaţia Americană de Podiatrie.

Scurtarea chirurgicală a degetelor de la picioare, injectarea tălpilor şi chiar tăierea degetului mic, sunt intervenții cerute foarte des de anumite femei.

„Dacă nu ţi s-a întâmplat, dacă nu poţi găsi pantofi potriviţi şi nu ai dureri constante, nu poţi judeca”, susţine Susan Deming, care şi-a scurtat de curând degetele de la piciorul drept numai pentru că avea piciorul prea lat și nu încăpea în pantofii cu toc pe care îi purta frecvent.

O altă procedură se referă la injectarea de colagen în pernuţele picioarelor, pentru a face mai uşoară purtarea de pantofi cu toc înalt.

D.M.