Cinci pentru Primăria Capitalei

Fotoliul de primar al Capitalei a pornit cursa în interiorul Partidului Național Liberal pentru desemnarea candidatului care se va înscrie la algerile din 2016.

Prim-vicepreşpedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că, în competiţia internă din PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Bucureşti, s-au înscris cinci candidaţi, respectiv Petre Roman, Ludovic Orban, Cristian Buşoi, Costică Canacheu şi Gheorghe Udrişte.

Întrebat dacă şi-a depus sau îşi va depune candidatura în competiţia internă pentru desemnarea candidatului PNL la Primăria Bucureşti, Teodor Atanasiu a răspuns că nu a făcut acest lucru, precizând că sunt, în schimb, alţi cinci colegi ai săi care şi-au depus candidaturile.

Nu mi-am depus candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti, dar avem colegi de partid care şi-au depus această candidatură. Noi avem un proces de selecţie internă a acestor candidaţi, un proces de selecţie care în luna noiembrie ne va da toate elementele pentru a lua decizia. Probabil pe la sfârşitul anului vom veni să ne prezentăm candidaţii

Teodor Atanasiu
lider PNL

Copreşedintele organizaţiei PNL Bucureşti a precizat că în competiţia internă din PNL pentru primăriile de sector sunt 29 de candidați.

Prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu se află, duminică, alături de copreşedintele PNL Alina Gorghiu într-o vizită în judeţul Alba, urmând să participe la Cugir la manifestările cultural artistice organizate în cadrul Festivalului „Toamna Cugireană”. În program este inclusă şi o vizită la Spitalul din Cugir şi întâlniri cu reprezentanţii administraţiei locale şi cu liderii PNL din zonă.

Valeriu Motoc

NICIUN COMENTARIU