19.7 C
București
joi, 13 mai 2021 - 19:46

Răzvan Burleanu câștigă o luptă din războiul cu Mircea Sandu

spot_img

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a câştigat procesul cu predecesorul său, Mircea Sandu, intentat pentru declarații calomniatoare. Sentința pronunțatăd e Tribunalul București nu este definitivă.

Mircea Sandu a fost obligat de instanţă să-şi ceară scuze într-un cotidian central şi să-i plătească reclamantului, în total, 25.100 de lei. Mircea Sandu poate ataca decizia cu apel în 30 de zile.

Răzvan Burleanu l-a dat în judecată, în octombrie anul trecut, pe Mircea Sandu, după ce acesta din urmă l-a numit „impostor“ şi „bolnav“ şi acuzându-l că a păgubit FRF cu 1,1 milioane de euro, bani pe care Piţurcă ar fi trebuit să-i plătească pentru a fi lăsat să plece. Burleanu s-a folosit în acest proces de un document prin care DNA închidea cazul contractului lui Piţurcă. Fostul şef al FRF ridicase problema legalităţii în privinţa actului adiţional pe care Burleanu l-a întocmit cu Piţurcă. DNA a concluzionat că Burleanu avea dreptul să semneze acel act.

Contactat de ProSport, Mircea Sandu – care se află în străinătate – nu s-a arătat impresionat de sentinţă. „Pe chestiunea cu calomnia, nu? N-are nimic, şi eu l-am dat pe el în judecată şi voi câştiga, n-am niciun dubiu. Probabil că voi face recurs la această sentinţă, dar trebuie să discut întâi cu avocaţii“, a comentat Sandu.

Andrei Tudor