11.6 C
București
marți, 21 mai 2024 - 6:40
No menu items!

Zelenski, după ce Ucraina a câștigat Eurovision: ”Vom face tot posibilul să-i primim într-o zi pe participanţi şi invitaţi în Mariupol”

spot_img

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a salutat sâmbătă victoria ţării sale la Eurovision 2022 şi a postat pe pagina sa de Facebook: ”Curajul nostru impresionează lumea, muzica noastră cucereşte Europa”.

”Vom face tot posibilul să-i primim într-o zi pe participanţii şi invitaţii Eurovision în oraşul Mariupol. Liber, paşnic, reconstruit!”, a adăugat el despre acest oraş-port din sudul ţării ocupat de trupele ruse şi distrus aproape în totalitate.

”Mulţumesc Kalush Orchestra pentru victoria sa şi tuturor celor care ne-au votat! Sunt sigur că corul nostru victorios în lupta împotriva inamicului nu este departe. Slavă Ucrainei!”, a scris, de asemenea, şeful statului ucrainean.

Ucraina, reprezentată de Kalush Orchestra, a câştigat Eurovision 2022 cu piesa „Stefania”, în urma finalei ce a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la Sala Pala Olimpico din Torino. Ucraina a primit 631 de puncte.

                                                                                                                    Adina Silav