15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024 - 11:54
No menu items!

VIDEO. Fiica lui Mihai Gâdea, Karina Maisha, performanță unică în România

spot_img

La doar 19 ani, Karina Maisha, fiica lui Mihai Gâdea, bifează o performanță unică în România: se pregătește de lansarea primei sale piese și o va posta integral pe Youtube luni, 17 mai, la ora 17.00.

Potrivit showblitz.ro, marea surpriză o constituie faptul că melodia a fost compusă de ea, la fel și versurile. Însă nu doar atât. Karina Maisha a și regizat și scris scenariul videoclipului. La această ultimă parte a mai fost ajutată de un director de imagine, Mihai Dină, și de un producător, Sergiu Cora.

Melodia superbă compusa de Karina Maisha Gâdea

Momentan, Karina Maisha a postat pe contul ei de Instagram și de Youtube doar un teaser de 39 de secunde, iar piesa este într-adevăr superbă.

Vocea ei superbă este foarte bine pusă în evidență, iar clipul pare foarte bine lucrat. Luni va putea fi urmărit integral. START se numește primul single al Karine Maisha.

Karina Maisha Gâdea este în prezent studentă la Florența, în Italia, la PoliModa, una dintre cele mai prestigioase școli de modă de pe glob. De altfel, sunt doar trei instituții de acest tip în lume, una la New York, una la Paris și una în orașul renașterii italiene, Florența.

Emanuel Stan