19.5 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024 - 4:50
No menu items!

Zeci de campioni români vor îndemna românii să se vaccineze

spot_img

Zeci de campioni români, printre care Gabriela Szabo și Marian Drăgulescu, vor îndemna populația să se vaccineze. 

Ministerul Tineretului și Sportului lansează campania media „Campioni pentru viață”, cu sprijinul celor mai mari sportivi ai României, între care Gabriela Szabo (atletism), Doina Melinte (atletism), Ana Maria Brânză (scrimă), Victor Hănescu (tenis), Robert Glință (înot) și Marian Drăgulescu (gimnastică).

De asemenea, numeroși alți sportivi și-au manifestat intenția de a se alătura campaniei și urmează să participe la înregistrarea mesajelor pe care doresc să le transmită, între care Elisabeta Lipă (canotaj), Camelia Potec (natație), Gina Gogean, (gimnastica), Nicoleta Ancuța Bodnar (canotaj), Simona Genina Radiș (canotaj), Bogdan Lobonț (fotbal), Simona Amânar (gimnastică), Adrian Șulcă (judo) și Loredana Ohai (judo).

„Am luat decizia de a demara această campanie pentru că suntem aproape de catastrofă și nu putem rămâne indiferenți. Nimeni nu este la adăpost, iar pericolul este prea mare ca să așteptăm până când va fi prea târziu. Este una dintre cele mai importante lupte la care am participat vreodată și o facem cu dorința de a da curaj și încredere și semenilor noștri, de a salva cât mai multe vieți și de a readuce normalitatea mai aproape de noi toți”, a transmis Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului.

„Campioni pentru viață” se va derula pe platformele de comunicare și socializare ale Ministerului Tineretului și Sportului, ale ministrului Eduard Novak, pe  pagina de Facebook dedicată acestui scop: https://www.facebook.com/campionipentruviata, precum și în mass media (online, TV, radio). 

Promovarea campaniei se va derula în întregime cu titlu gratuit, atât din partea sportivilor, cât și a platformelor media care se vor alătura acestui demers.

                                                                                                                    Adina Silav