25.7 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 17:40
No menu items!

Zborul MH17: Mai multe corpuri neînsuflețite, descoperite în Ucraina

spot_img

Avionul Boeing-777 care efectua cursa Amsterdam-Kuala Lumpur, având 298 de persoane la bord, a fost doborât la 17 iulie în spațiul aerian din estul Ucrainei

 avion_ucraina

O bucată din fuselajul avionului Boeing 777, al companiei Malaysia Airlines, și mai multe corpuri neînsuflețite au fost găsite într-o zonă împădurită la locul prăbușirii, în Ucraina, au anunțat vineri mass-media australiene, informează DPA.

„Am găsit rămășițe pământești ieri și mai multe din nou astăzi”, a declarat Michael Bociurkiw, purtător de cuvânt al Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa citat de Sydney Morning Herald.
„Cea mai semnificativă descoperire făcută astăzi este că am mers într-o zonă împădurită și am descoperit o bucată imensă de fuselaj”, a declarat Michael Bociurkiw, citat de ABC.

Avionul Boeing-777 care efectua cursa Amsterdam-Kuala Lumpur, având 298 de persoane la bord, a fost doborât la 17 iulie în spațiul aerian din estul Ucrainei, probabil de o rachetă lansată din zona controlată de rebelii proruși. La bordul avionului se aflau 37 de cetățeni australieni și rezidenți în Australia.

C.A.