16.7 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024 - 5:58
No menu items!

Website-ul Twitter devine platformă de mesaje instant

spot_img

twitter

Un update la website-ul Twitter introduce notificările de tip fereastră, prin care puteţi conversa mai rapid cu diverşi internauţi, notează playtech.ro.

Twitter este considerată cea de a doua reţea socială ca dimensiune după Facebook. A inclus aproape de la început opţiunea de a trimite mesajele directe către alţi utilizatori şi a avut un sistem de notificări prin care vă anunţa dacă cineva a interacţionat cu tweet-urile voastre.

Intenționând să sporească nivelul de interactivitate al platformei, mai ales în versiunea web a serviciului, Twitter introduce în această perioadă notificările interactive de tip pop-up.

Aceste notificări facilitează conversaţia într-un mod similar cu Facebook. În plus, puteţi vedea mult mai clar dacă cineva v-a dat o replică la un tweet, dacă v-a dat retweet sau v-a adăugat respectivul tweet la  favorite. Tot în acelaşi mod vi se va aduce la cunoştinţă faptul că aveţi un nou urmaş (follower). Partea de interactivitate incorporată în aceste pop-up-uri include posibilitatea, direct din acea mică fereastră, a redactării rapide a unui reply sau retweet cât şi trecerea unui tweet la favorite.

Noua funcţie va fi încorporată treptat, în următoarele săptămâni, în profilurile tututor. Singurul lucru pe care trebuie să-l aveţi în vedere este că noul format de notificări trebuie activat din pagina de configurare a profilulului vostru.

C.A.