11.4 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 4:36

Viorica Dăncilă, desemnată oficial candidat la prezidenţiale: “Voi fi primul preşedinte femeie al României!”

spot_img

Viorica Dăncilă a fost lansată oficial drept candidată a PSD la Președinția României.

Cei prezenţi au votat în unanimitate pentru pentru desemnarea Vioricăi Dăncilă, votul fiind exprimat prin ridicarea mâinii.

În faţa a peste o mie de delegaţi PSD, dar şi a preşedintelui PES, Serghei Stanishev, invitat de onoare la Congresul PSD, Viorica Dăncilă a susţinut un discurs puternic. “Voi lupta pentru fiecare român”, a spus ea.     

”Sunt un om ca oricare altul, un om printre oameni. M-am născut într-un oraș mic din România. Sunt inginer. Azi sunt soție, mamă, am o familie frumoasă pe care o iubesc enorm și care mi-a stat mereu alături. Cred în familie, cred în Dumnezeu, cred în muncă și cred în cinste. Cred enorm în oameni, în poporul român, care știu că merită și poate întotdeauna mai bine. Orice decizie pe care am luat-o a fost pentru a ajuta mame, tineri, copii și pensionari. Sunt și voi rămâne mereu alături de oameni. Asta cred că e menirea omului politic. Asta cred că e misiunea social-democrației. De aceea suntem aleși, de aceea guvernăm, de aceea conducem țara. Ca să aducem dreptate, echilibru și progres în societate. Eu nu mă lupt împotriva nimănui, ci pentru români, pentru fiecare român”.

Prezidențiabilul PSD, Viorica Dăncilă, susține că este mai puternică decât toți ceilalți bărbați care vor candida la prezidențiale despre care a spus că nu ştiu decât să ţipe de pe margine. 

“Sunt singurul candidat care-și asumă guvernarea țării,  care își asumă să miște lucrurile înainte, sunt mai puternică decât toți acești bărbați care nu fac altceva decât să țipe de pe margine. Eu nu fug și nu mă tem, o să continui să lupt în fiecare zi pentru ca fiecărui român să-i fie mai bine aici (…) Știu că alături de voi, eu voi fi primul președinte femeie al României!”