7.2 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 5:45

Ministrul de Interne, avertiment dur pentru poliţiştii pensionaţi de la Caracal. “Nepăsarea va fi sancţionată!”

spot_img
Ministrul de Interne Mihai Fifor reacţinează propt în cazul poliţiştilor Mirea, soţ şi soţie, care s-au pensionat în plin scandal privind dispariţiile din Caracal.
”Oamenii aceștia, pe care nu-i absolv de nicio vină, dacă au greșit vor plăti. Oamenii aceștia s-au pensionat, nu poate MAI să interzică pensionarea unui cadru, dar dacă au greșit, atunci vor plăti. Detaliile despre soții Mirea nu le pot comenta pentru că sunt parte din acheta DIICOT, dar indolența, nepăsarea și lipsa de responsabilitate trebuie și vor fi sancționate.”, a spus Mihai Fifor.
 Nicolae Mirea, fostul şef al Poliţiei Caracal, a fost înlocuit din funcţie la finalul lunii iulie, din cauza modului în care a fost gestionată intervenţia după anunţul dispariţiei Alexandrei Măceşanu. Pe data de 5 august, Mirea şi-a depus dosarul de pensionare. 
Violeta Mirea, soţia fostului şef al Poliţiei Caracal, conducea secția de Poliție Rurală Osica de Sus, unde este arondată și comuna Dobrosloveni. La zece zile distanţă de soţul ei, a depus şi ea documentele de încetare a raporturilor de serviciu în vederea pensionării. 
Violeta Mirea conducea de cinsi ani Secţia 2 de Poliţie Rurală Osica de Sus unde sunt arondate opt localităţi, printre care şi comuna Dobrosloveni, unde locuieşte familia Alexandrei Măceşanu.