23 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 23:34
No menu items!

Violeta Vijulie a confundat vedeta cu procurorul – vedetă: ”La mulți ani, Daniel Morar”, i-a urat aceasta lui MIHAI Morar

spot_img

Aparent mai confuză decât colega Raluca Turcan, penelista Violeta Vijulie, din echipa câștigătoare, nu demult numită în funcţia de preşedinte cu rang de secretar de stat al ANFP de Florin Cîţu, a făcut-o de oaie pe Facebook, joi, când, probabil cu gândul la DNA, l-a felicitat pe Mihai Morar într-o postare pe Facebook. ”La mulți ani, Daniel Morar!”, i-a urat aceasta prezentatorului care, de ziua lui, a botezat un copil pe ZOOM. 

Afectată, cel mai probabil, de faptul că un coleg de partid, deputatul liberal Cosmin Șandru, tocmai ce a fost pus sub acuzare de DNA, și mai puțin impresionată de faptul că Mihai Morar și soția lui au creștinat un copil online, Violetei Vijulie i-a zburat gândul la fostul șef al DNA, în prezent judecător constituțional, Daniel Morar. 

Și a ținut morțis să-l felicite pe prezentatorul TV și să demonstreze că susține ideea aceasta simplă și faină, de a boteaza online, o idee nonconformistă dar conformă cu acest context în care rata infectărilor este în continuă creștere.

”La mulți ani, Daniel Morar! Simplu și fain. Nași de botez online”, a scris Violeta Vijulie, pe pagina sa de Facebook, pentru MIHAI Morar.

Lorena Luchian