21.9 C
București
joi, 30 mai 2024 - 12:42
No menu items!

Vindecare în vacanță? Robert Pattinson o invită pe Kristen Stewart la Londra, de Crăciun

spot_img

 Robert-Pattinson-And-Kristen-Stewart

Există mai multe zvonuri despre reaprinderea poveștii de dragoste dintre starurile preferate din Twilight, Robert Pattinson și Kristen Stewart, informează dailymail.uk.

O excursie la Robert Pattinson acasă, la Londra s-ar putea afla pe agenda actriței Kristen Stewart, care se presupune că a fost invitată de fostul ei iubit să-și petreacă Crăciunul împreună.

Potrivit Entertainmentwise, Robert a sunat-o pe Kristen să o felicite pentru noul ei film, Camp X-Ray, care a fost acceptat la Festivalul de Film Sundance din 2014. Conform surselor site-ului citat, ei „au vorbit la telefon o vreme, iar spre finalul conversației, el a invitat-o să vină să îl vadă, la Londra”. „Nu e sigur 100% dacă va merge, însă Kristen era foarte fericită”, completează sursa.

Publicația The Sun a precizat anterior că cei doi planificaseră inițial să petreacă mai mult timp împreună în Europa după Crăciun, o sursă declarând pentru ziarul citat, că actrița  intenționa să îl lase pe Robert să își petreacă sărbătorile alături de familie și apoi să se întâlnească.

Relația celor două staruri a suferit mai multe suișuri și coborâșuri de când actrița l-a înșelat pe Robert Pattinson cu regizorul  Rupert Sanders, actorii din Twilight petrecând mai mult timp separat.

C.A.