17.4 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 21:51
No menu items!

Vin Diesel nu-l poate uita pe Paul Walker VIDEO

spot_img

paul_walker_vin_diesel_

Actorul Vin Diesel (foto dreapta), partenerul lui Paul Walker (foto stânga) în seria „Fast and Furious/Furios şi iute” nu pare să se fi împăcat cu ideea că şi-a pierdut unul dintre cei mai buni prieteni. El a postat recent pe Facebook un filmuleţ dedicat actorului care şi-a pierdut viaţa pe 30 noiembrie, într-un accident rutier.

Filmuleţul, care are o durată de aproximativ 19 minute, conţine imagini surprinse cu cei doi actori în afara platourilor de filmare.

VEZI AICI FILMUL LUI VIN DIESEL

Înregistrarea a fost postată pe adresa de Facebook a lui Vin Diesel şi a strâns, în doar câteva zile, peste un milion de like-uri şi peste 120.000 de share-uri.

După moartea prietenului său, Vin Diesel s-a ocupat ca imaginea lui Paul Walker să rămână vie în inima fanilor, postând numeroase fotografii sau mesaje pe pagina sa de Facebook sau participând la mai multe evenimente.

Paul Walker (40 de ani) şi Roger Rodas (38 de ani) au murit într-un accident rutier în noiembrie anul trecut. Potrivit raportului medicului legist, testele efectuate asupra cadavrelor celor doi au fost negative în ceea ce priveşte consumul de alcool şi droguri, inclusiv cocaină, opiacee şi marijuana. Raportul a inclus şi o descriere a accidentului, de la Departamentul de poliţie din Los Angeles, datată 1 decembrie, la o zi după tragica întâmplare, unde se preciza că automobilul în care se aflau cei doi prieteni, un Porsche Carrera GT, circula „cu o viteză riscantă, aproximativ 160 de kilometri/ oră”.

Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al Departamentului de poliţie a spus că ancheta privind circumstanţele accidentului nu a fost finalizată şi nu există o concluzie definitivă cu privire la viteza automobilului în momentul impactului.

R.D.