13.1 C
București
marți, 21 mai 2024 - 2:52
No menu items!

VIDEO Un „șmecher” cu BMW, înarmat cu o crosă, atacă cu furie un Logan și pe șoferul acestuia

spot_img

Reprezentanții Sindicatului Europol au postat pe pagina de facebook imagini surprinse în trafic, în București. În filmarea, realizată de un șofer, se vede cum șoferul unui BMW blochează un autoturism Logan, coboară din bolid și începe să lovească cu o crosă mașina blocată. O tânără, din aceeași mașină cu agresorul, coboară și ea și lovește cu picioarele autoturismul blocat. Agresorul va fi cercetat în libertate.

Scenele au loc pe o stradă intens circulată. În tot timpul agresiunii, șoferul mașinii atacate nu reacționează. Rămâne impasiv la volan chiar și în momentul în care geamul este spart, iar agresorul îl lovește direct.

„Dă pe afară „civilizația” pe străzile din București. Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan.

Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci. Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență. Evident, și partenera lui îl sprijină și aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu îți plătește serviciile”, scrie pe pagina de Facebook a Europol.

Potrivit Europol, agresorul va fi cercetat în stare de libertate.

„Imaginile video ne-au fost transmise de un șofer care voia să se facă util și să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliția să îi identifice pe autori. Trist este că lipsa de educație și degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic. Iar în cazul de față, pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun „activist”, cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate”, mai scrie pe pagina Sindicatului Europol.