19 C
București
marți, 27 septembrie 2022 - 13:44
No menu items!

VIDEO/Un bărbat care a leșinat pe stradă a fost jefuit

spot_img

Un bărbat care a căzut pe stradă, inconștient, a fost jefuit de un tânăr de 20 de ani, care a profitat de starea gravă în care se afla. Incidentul s-a produs în sectorul 5 al Capitalei, iar hoțul a fost prins de jandarmi.

Jandarmii au observat miercuri, pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei, un bărbat cu răni sângerânde care zăcea pe marginea trotuarului, aproape inconștient. Ei au chemat ambulanța și până la sosirea echipajului, i-au acordat bărbatului îngrijiri.

„Între timp, incidentul a adunat mai mulți curioși care le-au oferit jandarmilor informații noi. Bărbatul rănit fusese jefuit de un tânăr, care a profitat de starea de inconștiență a victimei, luându-i banii”, au transmis, într-un comunicat, reprezentanții Jandarmeriei Române.

La câteva străzi de locul unde zăcea inconștient bărbatul căzut pe stradă, jandarmii au observat, într-o mașină, un tânăr care corespundea descrierilor primite de la cetățeni. Ei l-au legitimat și în urma controlului, au găsit asupra lui banii furați. 

Tânărul de 20 de ani era cunoscut cu activități infracționale. El a fost dus la poliție și s-a ales cu un alt dosar penal.