11.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 12:11
No menu items!

VIDEO. Traficul pe autostrada A1 București-Pitești, dat peste cap de protestul transportatorilor. Coloană de mașini și pe Centura Capitalei

spot_img

Traficul este blocat pe autostrada A 1 București-Pitești de mai multe camioane ale transportatorilor rutieri care protestează, circulând cu viteză minimă. O coloană s-a format și pe Centura Capitalei.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, pe autostrada A 1 București-Pitești, de la kilometrul 13+500 de metri, până la intrarea în DN Centura București, traficul autovehiculelor este blocat de mai multe autocamioane ale transportatorilor rutieri care protestează, circulând cu viteză minimă.

De asemenea, s-a format coloană de autovehicule și pe Centura Capitalei, între localitățile Chiajna și Bragadiru, județul Ilfov.

Situații similare sunt prezente și în alte zone ale țării, pe centurile marilor municipii, circulația rutieră desfășurându-se îngreunat, cu viteză foarte redusă, pe alocuri blocându-se.

Fermierii și transportatorii vor protesta, astăzi, în fața Guvernului, cu tractoare, camioane și dube. Printre motivele invocate se numără taxele prea mari de drum, carburanții foarte scumpi și scumpirea RCA.                                                                                           

                                                                                                        Adina Bucur Silav