25.7 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 15:51
No menu items!

VIDEO. Soțul administratorei unei clinici medicale din Capitală, acuzat că a montat camere video în toaleta folosită de paciente

spot_img

Polițiștii au descins, vineri, la două adrese din București și Prahova, pentru prinderea unui bărbat acuzat că a montat dispozitive electronice audio-video, în interiorul unei clinici medicale din Sectorul 2.

”În această dimineaţă, 20 ianuarie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale Sector 2 au pus în aplicare 2 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţul Prahova, în vederea depistării unui bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de violarea vieţii private. În fapt, acesta ar fi montat dispozitive electronice audio-video, în interiorul unei clinici medicale, din Sectorul 2”, anunţă Poliţia Capitalei.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul este soțul uneia dintre administratorele clinicii medicale. El ar fi montat camere în toaleta femeilor, disimulate în odorizante. Camerele surprindeau momentul când femeile foloseau toaleta.

Bărbatul a fost dus la audieri, cercetările fiind continuate pentru săvârşirea infracţiunii de violare a vieţii private, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

                                                                                                                    Adina Silav