9.3 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 3:00

VIDEO Șofer iresponsabil. A intrat în viteză pe contrasens, pe A3. Impactul cu altă mașină, evitat la milimetru

spot_img

Un şofer a fost filmat lângă Cluj, la Nădăşelu, cum intră în viteză pe contrasens, pe Autostrada Transilvania. Momentul a fost surprins de camera de bord a mașinii care circula regulamentar, dar care s-a aflat în mare pericol din cauza inconștienței celuilalt șofer. Sute de oameni au comentat pe un grup de Facebook gestul iresponsabil.

În filmare se observă cum șoferul autoturismului Volkswagen Golf înmatriculat în județul Satu Mare iese din sensul giratoriu și intră cu viteză pe Autostrada Transilvaniei ignorând autoturismele care se îndreptau regulamentar spre ieșirea de pe A3.

Incidentul a avut loc luni, 26 iulie, potrivit persoanei care a apostat videoclipul.

„Filmarea este de azi. Ieşire de pe autostradă Nădășel. Nu înţeleg oamenii ăştia”, a scris persoana care a postat filmarea pe grupul Info Trafic Cluj și care s-a aflat la milimetru de un impact cu mașina șoferului iresponsabil.

Sute de internauţi au comentat imaginile în doar câteva ore.

„Asemenea şoferi nu ar mai trebui să conducă”,

„Trebuia sunat la 112 şi să te duci după el …până ajungea un echipaj de poliţie…aşa retarzi nu trebuie lăsaţi să plece”.

„A intrat pe contrasens intenţionat. Mulţi ar înţelege că a greşit intrarea, dar se vede că omul cunoştea zona şi a făcut o manevră de 2 lei. Nici nu trebuia lăsat să treacă”, a adăugat altcineva.

„Era greu să mai facă o dată sensul giratoriu şi să iasă din sens frumos”

„Şi a continuat dobitocul în prostia lui. Bipezii ăştia ar trebui lăsaţi fără dreptul de a conduce, dar pe viaţă”, sunt doar o parte din mesajele internauților.

 

 

C.Dumitrescu