12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 13:16
No menu items!

Video șocant cu Igor Dodon. Apare într-o filmare în timp ce împușcă mistreți cu o pușcă cu lunetă, apoi privește cum se zbat în agonie

spot_img

O filmare șocantă, încărcată pe internet cu doar 4 zile înainte de alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova, a creat un val de indignare. Igor Dodon, liderul Blocului electoral al Comuniştilor şi Socialiştilor apare în filmare în timp ce împușcă de la mică distanță porci mistreți aflați în captivitate, într-un țarc. Fostul președinte folosește o pușcă cu lunetă.

În imagini, se vede cum Dodon trage cu o pușcă cu lunetă și doboară câțiva mistreți la rând, amuzându-se de performanță. Apoi privește un animal doborât cum se zbate în agonie.

Filmulețul ar fi fost filmat pe vremea când Dodon deținea funcția de șef al statului, ceilalți prezenți la discuție adresându-i-se cu expresia „domn președinte”, potrivit Agora.md.

În video, Igor Dodon este îmbrăcat la cravată și este însoțit de mai multe persoane care oferă indicații despre animalele în care să se tragă cu arma, potrivit Agora.

Contactat de jurnalșitii de la Agora.md, purtătorul de cuvânt a PSRM n-a oferit informații concrete despre filmare, afirmând doar că ar fi un video trucat.