10.9 C
București
duminică, 3 martie 2024 - 21:01
No menu items!

VIDEO. Revoltă a PNL-iștilor la Slatina:”Ne-ați băgat în pat cu dușmanul!”/ Ciucă: „Nu stă nimeni în pat cu nimeni. Chestiunea cu patul e dificilă, pentru că am fost trei și nu era loc”

spot_img

Revoltă vineri la Slatina unde a avut loc întâlnirea regională a Ligii Aleşilor Locali a Partidului Naţional Liberal din regiunea Sud-Vest Oltenia.

Mai mulți lideri PNL prezenți la eveniment, printre care și primarul comunei Bujoreni din județul Vâlcea, Gheorghe Gîngu s-au arătat nemulțumiți de partenerii guvernare și au reproșat liderilor PNL prezenți că nu i-a întrebat nimeni când s-a făcut coaliția cu PSD și că i-a băgat în pat cu dușmanul.

”Nu ne-a întrebat nimeni când s-a făcut această alianță, ne-ați băgat în pat cu dușmanul, dar dumneavoastră v-ați dorit să intrați în pat cu ei, nu noi. Pentru că unii dintre noi, inclusv Vâlcea, s-au opus.”, a punctat primarul Gîngu.

În replică, Nicolae Ciucă a declarat că liberalii au fost nevoiți să facă o coaliție în toamna lui 2021 cu PSD din cauza situației politice și a crizelor prin care trecea România: „Nu stă nimeni cu nimeni în pat. Chestiunea cu patul e dificilă, pentru că am fost trei și nu era loc”.

Fostul premier a explicat și motivul pentru care UDMR a fost scos de la guvernare în vara acestui an. „Este o coaliţie de guvernare. Nu stă nimeni cu nimeni în cameră, cu atât mai puţin în pat. Chestiunea cu patul e dificilă, pentru că am fost la un moment dat trei şi era posibil să n-avem loc, în cameră încăpem şi este posibil la un moment dat să fim chiar mai mulţi, într-o astfel astfel de construcţie”, a mai punctat Nicolae Ciucă.

D.Constantin