15 C
București
joi, 30 mai 2024 - 5:46
No menu items!

VIDEO/ Răfuială cu topoare şi cuţite pe stradă, la Toplița. Scandalagii, filmaţi cum distrug mașini

spot_img

Trupele speciale din Topliţa au intervenit, duminică, pentru a aplana un conflict între mai multe persoane. Două femei s-au înjunghiat, iar scandalagii au distrus patru autoturisme.

”La data de 20 iunie 2021, în jurul orei 12.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita a fost sesizat de un bărbat din municipiul Topliţa despre faptul că, în zona Pieţei Agroalimentare din localitate, are loc un scandal în care sunt implicate peste 10 persoane. Dat fiind numărul sesizat al participanţilor, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă din cadrul IPJ Harghita, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al colegilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita”, a transmis, duminică, IPJ Harghita.

Imediat după intervenţia forţelor de ordine scandalul a fost aplanat, iar 11 persoane au fost imobilizate şi duse la sediul Poliţiei Municipiului Topliţa, în vederea efectuării de verificări şi luării măsurilor legale ce se impun.

”Din primele date şi indicii obţinute de poliţişti rezultă că mai multe persoane din judeţul Neamţ s-au deplasat în municipiul harghitean Topliţa, unde, pe fondul unor neînţelegeri anterioare ce urmează să fie clarificate, două femei s-ar fi înţepat cu un cuţit reciproc, iar ceilalţi participanţi şi-au aplicat lovituri unii altora. De asemenea, în timpul scandalului au fost avariate 4 autoturisme”, au mai precizat poliţiştii.

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

SURSA VIDEO: Stiri Neamț