9 C
București
joi, 29 februarie 2024 - 16:36
No menu items!

VIDEO. Primar liberal, protest cu căștile pe urechi: ”așa voi sta cât vorbesc cei de la USR, să nu mă mai supăr”

spot_img

Primarul liberal al orașului Cisnădie, județul Sibiu a ales un mod inedit de a protesta  împotriva  celor de la USR. Primarul Gheorghe Huja vine cu căști la ședințele de consiliu local: ”Voi sta la ședințe numai cu căștile pe urechi cât vorbesc cei de la USR, să nu mă mai supăr”.

Primarul vine la ședințe cu căști audio, pe care le folosește ori de câte ori iau cuvântul reprezentanții USR. Astfel spune că nu îi mai aude și nu se mai enervează. „Nu văd o ieșire din acest impas”, este de părere Elena-Andreea Zîmța, consilier local din partea USR, relatează Turnul Sfatului.

Primarul Gheorghe Huja a început să utilizeze căștile audio începând cu ședința extraordinară a Consiliului local Cisnădie care a avut loc marți. Din cele patru puncte de pe ordinea de zi, două fac subiectul unor discuții în contradictoriu între reprezentanții USR și majoritatea care îl susține pe Gheorghe Huja: este vorba de vânzarea a 140 de terenuri de pe strada Lungă pentru construirea de case și de proiectul atribuirii a 34 de terenuri pentru tineri, în vederea construirii de locuințe.

„Eu, cât voi sta la ședințe, numai cu căștile pe urechi voi sta cât vorbesc cei de la USR, să nu mă mai supăr. Asemenea oameni nu am văzut: la orice se propune din partea primarului, ei se împotrivesc. Atâția nervi cât îmi fac oamenii aceștia, nu am văzut”, a declarat Huja.

D.Constantin