6.6 C
București
joi, 22 februarie 2024 - 12:49
No menu items!

VIDEO. Piedone se cere candidat la Primăria Capitalei: „Dacă nu puteţi voi, pot eu”

spot_img

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunțat miercuri, la Conferința de alegeri a PUSL Sector 5, că, în cazul în care partidele aflate la guvernare nu-și anunță „rapid” candidatul pentru Primăria Capitalei, va intra el în cursă.

„Dacă nu puteți voi, pot eu! Dacă orgoliile voastre sunt mai presus de interesele cetățenilor, trageți obloanele, închideți partidele și lăsați Bucureștiul în seama celor dispuși să muncească pentru dezvoltarea lui! Dacă funcțiile publice vă sunt mai importante ca oamenii, ieșiți urgent și definitiv din politică! Dacă sunteți încrezători că cetățeanului îi place circul politic și așteaptă zilnic promisiuni deșarte… înseamnă că nu înțelegeți prezentul! Dacă nu înțelegeți oamenii, n-aveți cum să lucrați în folosul lor!

Nu sunt perfect, nu dau sfaturi, dar sunt liber să am opinii și mai ales… liber să iau decizii! În consecință, rog alianța puterii să nu-și mai fluture orgoliile în public și să-și anunțe rapid candidatul pentru Capitală! În caz contrar, anunţ public că îmi pun cei 30 de ani de experienţă în administraţia publică în slujba cetăţenilor care mă vor primar al Capitalei!”, a transmis Piedone.

                                                                                                        Adina Bucur Silav