6.1 C
București
duminică, 3 martie 2024 - 7:20
No menu items!

Trio amoros la o primărie din Vaslui. Viceprimarul „a agățat” o femeie măritată, când a chemat-o să-i dea ajutoarele alimentare

spot_img

Scandal mare la o Primărie în județul Vaslui. Un scandal amoros a zdruncinat liniștea comunei Duda Epureni, viceprimarul Emanuel Drăgunoiu fiind acuzat de un tânăr din sat, Marian Zota, că i-a spart casa. Bărbatul susține că alesul local ar întreține, de mai bine de un an de zile, o relație extraconjugală cu soția sa, alături de care are doi copii. Idila era cunoscută de toată comuna, mai puţin de soţul încornorat, care a aflat întâmplător.

Mai precis, bărbatul a descoperit că era înşelat după ce soţia lui şi-a uitat telefonul în cameră, iar el a reuşit să citească schimbul de mesaje dintre cei doi. Cuplul s-a certat puternic, iar femeia a părăsit casa cu copilul cel mic, iar el a rămas acasă cu celălalt minor.

Omul s-a dus val-vârtej la primărie să ceară socoteală, însă viceprimarul nu a vrut să iasă la discuţii ca între bărbaţi.

„Eu nu mă las, până ce viceprimarul nu va sta față în față cu mine, ca să îmi explice de ce mi-a stricat casa. Mă duc la Primărie zi de zi, până îmi va da o explicație”, a spus soţul înşelat pentru Vremea Nouă.

De cealaltă parte, viceprimarul se apără şi spune că sunt pure speculaţii şi că soţia bărbatului este în măsură să facă lumină. Şi femeia, neagă idila. “Domnul viceprimar nu are nicio treaba cu mine, nu s-a bagat în căsnicia mea și nu știu de ce s-au inventat atâtea minciuni. Eu am plecat de acasă din cauza soțului, care m-a bătut”.

Cu toate acestea, soţul încornorat spune că are probe şi imagini de pe camerele de supraveghere care îi confirmă povestea.

D.Constantin