13.1 C
București
marți, 21 mai 2024 - 4:45
No menu items!

VIDEO O mașină arde ca o torță pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre București. Polițiștii recomandă rute alternative

spot_img

Un autoturism, aflat pe banda de urgență pe sensul spre Capitală arde cu flacărăr deschisă, iar fumul negru care se dejagajă se poate observa de kilometri distanță. Polițiștii și pompierii au ajuns la fața locului nu au găsit victime.

Este o aglomerație infernală pe Autostrada Soarelui. Traficul a fost și mai mult îngreunat de un incident care este în desfășurare la acest moment pe sesnul spre Capitală. O mașină arde ca o torță. Nu se cunosc cauzele, dar nu sunt victime, spun polițiștii sosiți la fața locului.

Agenții recomandă rute alternatice.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, la ora 16.00, valorile de trafic sunt ridicate pe sensul de deplasare către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța.

Polițiștii le recomandă șoferilor care se întorc de pe litoral duminică după-amiază folosirea rutelor alternative, respectiv:

DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia – Urziceni – DN 2 – București;

A2 – Fetești sau Drajna – DN 3A – Lehliu-Gară – DN 3 – Fundulea – București;

DN 3 Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași – DN 21 Călărași – Drajna – A2 Drajna – București (sau, din municipiul Călărași – DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – București).

Șoferii sunt sfătuiți, de asemenea, să circule cu prudenţă, să păstreze distanţa regulamentară între mașini şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

D.C