17.6 C
București
luni, 20 septembrie 2021 - 13:26

Gafa monumentală a senatorului PNL Virgil Guran. A vrut să se trateze de răgușală la o colegă senator care este medic…ginecolog

spot_img

Liderul senatorilor PNL, Virgil Guran, a provocat hohote de râs duminică, la conferinţa de alegeri interne a PNL Vrancea. El a spus că nu va avea un discurs lung fiindcă e răguşit şi că, la finalul conferinţei, va merge la un consult la un senator liberal de Vrancea, medic de profesie. Ulterior, un coleg l-a anunșat de pe scenă că senatoarea de Vranvea este medic ginecolog.

“Raluca Ioan, colega mea din Senat pe care o salut şi căreia îi mulţumesc, vă spun ceva: este foarte activă în Parlament şi chiar se pricepe la probleme de sănătate şi demonstrează acest lucru. Îi mulţumesc pentru acest lucru. (…)

Nu o să vă ţin mult de vorbă, sunt şi răguşit, o să merg la colega mea Raluca după aceea să mă trateze”, a afirmat Virgil Guran în discursul ţinut duminică la conferinţa de alegeri a PNL Vrancea.

La finalul discursului său, Virgil Guran a aflat de la liderul liberalilor vrânceni, Cătălin Toma, că medicul la care ar vrea să meargă să își trateze gâtul este ginecolog.

“Atenţie mare, doamna doctor e ginecolog, dar dacă ai încredere, te poate rezolva, i-a spus amfitrionul conferinţei în hohotele de râs ale asistenţei, la care Guran a replicat: „Am o problemă”.

 

C.D.