35.7 C
București
joi, 29 iulie 2021 - 15:38

VIDEO O adolescentă este în stare critică. A fost lovită pe trecerea de pietoni de un șofer care băuse înainte de cursă

spot_img

O minora de 15 ani a fost lovita pe trecerea de pietoni de un sofer băut. Fata este ventilată mecanic și este în stare critică, spun medicii. Accidentul a avut loc în Iași pe o arteră intens circulată. Există imagini pe care Primăria Iași le-a pus la dispoziție Poliției în care se vede cum șoferul își cumpără o bere înainte de cursă.

Barbatul conducea un autobuz cu care efectua transport public in comun, anunta BZI

“In municipiul Iasi, B-dul Dacia, o minora de 15 ani, angajata in traversare pe trecere de pietoni, a fost accidentata de un autobuz, care efectueza transport public in oras, condus de un barbat aflat sub influenta alcoolului (0,17 mg/l alcool pur in aerul expirat). Victima este resuscitata la fata locului”, informeaza IPJ Iasi.

Primăria a făcut publică o captură de pe camerele de supraveghere din autobuz care arată că bărbatul și-a cumpărat o bere de la capăt de linie cu o oră și jumătate înainte de accident, informeză digi 24.

După accident, șoferul s-a apărat în fața polițiștilor spunând că mai multe mașini parcate obturau vizibilitatea spre trecerea de pietoni, din această cauză nu ar fi observat-o pe adolescentă, ar fi declarat șoferul.

Adolescenta a suferit mai multe traumatisme și a fost transportată la Spitalul Sfânta Maria, intubată și ventilată mecanic. Starea ei este foarte gravă spun doctorii.

Polițiștii au deschis un dosar penal.