11.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 12:10
No menu items!

VIDEO. Momentul în care sediul Statului major al flotei ruse este lovit de o rachetă ucraineană. „Comandanţi de rang înalt” au fot uciși

spot_img

Guvernatorul instalat de Moscova la Sevastopol, în Crimeea anexată ilegal de Rusia, a avertizat sâmbătă asupra posibilităţii unui nou atac cu rachete ucrainene asupra oraşului, la o zi după ce Kievul a lovit cartierul general al flotei ruse de la Marea Neagră.

Momentul atacului de la Sevastopol, surprins de martori Pe rețelele sociale au apărut imagini care au surprins momentul în care o rachetă lovește sediul Statului Major al Flotei ruse de la Marea Neagră, din Sevastopol.  Din imagini se vede că sediul fusese deja lovit de o rachetă și era învăluit de flăcări și fum, când o altă rachetă lovește aproape vertical clădirea, provocând o nouă explozie.

În explozie și-ar fi pierdut viața zeci de militari și funcționari ruși, iar alții au fost răniți.

Armata ucraineană a anunţat sâmbătă că a ucis sau rănit „comandanţi de rang înalt” ai forţelor navale ruse în atacul său de vineri de la Sevastopol asupra cartierului general al Flotei ruse de la Marea Neagră, în Crimeea anexată.

„Detaliile atacului vor fi dezvăluite cât de curând posibil şi rezultatul se traduce prin zeci de morţi şi răniţi printre ocupanţi, inclusiv comandanţi de rang înalt ai Flotei”, a declarat armata de la Kiev, potrivit AFP, preluată de Agerpres. Aceasta a mai afirmat că atacul a avut loc „în ursul unei reuniuni a conducătorilor marinei ruse”.

D.Constantin