25.6 C
București
vineri, 12 aprilie 2024 - 18:46
No menu items!

VIDEO. Imagini incendiare cu o judecătoare la un show de striptease chiar în Palatul de Justiție

spot_img

Vivian Polanía, o judecătoare din Columbia este protagonista unui nou scandal, participând la un show de striptease după ce în trecut, ea a fost în centrul atenției mass-media, din cauza unei apariții controversate, semi-dezbrăcată, în timpul unei audieri, fumând o țigară și stând întinsă pe pat.

Incidentul a avut loc în luna noiembrie a anului trecut și a generat numeroase critici, dat fiind comportamentul său neobișnuit într-un cadru judiciar, potrivit Daily Maily. 

Acum, judecătorul a reușit să atragă din nou atenția, printr-un videoclip care a devenit viral.

 Potrivit rapoartelor, a fost filmat în sala de spectacole a Palatului de Justiție din Cúcuta și pare să aibă legătură cu sărbătorirea Zilei Iubirii și a Prieteniei.

 În imagini, Polanía este puțin îmbrăcată. Poartă o rochie scurtă, moale, cu un decolteu generos. Ea stă pe un scaun și primește un dans senzual de la un bărbat fără cămașă care poartă un șorț. Pe fundal s-a auzit piesa Virtual Diva de Don Omar. Lucrurile par să se încingă când ea, la rândul ei, începe să-l atingă într-un mod explicit.

 Un alt clip al videoclipului îl arată pe bărbatul oferind judecătorului un desert în formă de organ reproducător masculin și stropând-o cu lapte condensat. Judecătorul începe să se bucure de desert și să râdă, la fel ca și unii dintre colegii ei care au asistat la sărbătoare. Cel puțin alți 30 de oficiali ai Palatului au fost martori la activitate, potrivit El Colombiano.

 Potrivit unor surse, dansatorul este angajat al unui magazin local care vinde vafe sub formă de organe reproducătoare și se speculează că ar fi fost angajat de Polanía și unii dintre colegii ei pentru distracție.

 În urma apariției acestor videoclipuri, atât președinția Consiliului Secțional al Magistraților din Norte de Santander, cât și Direcția Secțională de Administrare Judiciară din Cúcuta au emis o declarație la 18 septembrie 2023 în care își exprimă îngrijorarea cu privire la utilizarea necorespunzătoare a spațiilor publice din Palatul de Justitie. Totodată, femeia a optat pentru o anchetă disciplinară.

 La rândul său, într-un interviu pentru W Radio, Polonía s-a apărat împotriva criticilor.

 „Am fost invitați la o petrecere de Ziua Iubirii și a Prieteniei. Fiecare judecător a trebuit să facă o intrare plină de viață. Nu a fost o scenă de sex, am vrut doar să ne distrăm. Activitățile extrașcolare nu compromit demnitatea justiției.” a argumentat ea.

D.Constantin