16.7 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024 - 19:36
No menu items!

VIDEO. Momentul în care o mamă şi fiică sunt ucise pe trecerea de pietoni de un şofer cu 120 km/h. Tânărul de 22 de ani, eliberat pe cauţiune

spot_img

O mamă şi fiica ei de doar 21 de ani au fost ucise pe trecerea de pietoni, după ce un şofer a ignorat semaforul roşu şi le-a izbit din plin, sub privirile îngrozite ale celorlalţi trecători. Tânărul de 22 de ani a fost eliberat pe cauţiune, potrivit datelor din instanţă.

Tânărul de 22 de ani, acuzat că a condus cu viteză şi a spulberat mortal o mamă şi pe fiica ei, în timp ce plecau de la un concert Drake din Missouri, a fost eliberat pe cauțiune. Monte Henderson a fost eliberat din închisoare vineri dimineață după ce a plătit 20.000 de dolari, adică 10% din cauțiunea sa de 200.000 de dolari, conform înregistrărilor instanței.

Poliția a declarat că Henderson a fost arestat pentru două capete de acuzare de omucidere involuntară de gradul întâi. Într-o declarație anterioară, poliția a remarcat că tânărul conducea un Jeep Grand Cherokee în centrul orașului St. Louis pe 14 februarie când a trecut pe roșu și le-a lovit în plin, în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni, pe Laticha „Lety” Bracero, 42 de ani, și Alyssa Cordova, 21 de ani, din Chicago, Illinois.

Momentul şocant a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Imaginile arată Jeepul trecând în viteză prin intersecţie, înainte de a lovi alt vehicul şi de a intra în femei. Potrivit datelor din anchetă, vehiculul circula cu o viteză mai mare de 120 de km pe oră. Un ofițer a remarcat că „pe baza celor prezentate și a gravității acuzațiilor, cred că inculpatul nu este probabil să apară voluntar la o citare și este un pericol pentru comunitate.”

D.Constantin