22.2 C
București
marți, 28 mai 2024 - 19:22
No menu items!

VIDEO Momentul în care elicopterul american pierde din altitudine și cum evită pilotul o tragedie de proporții. Ceremonia dedicată Zilei Aviației, ANULATĂ

spot_img

Înainte de incident, un grup de zbor format din șase elicoptere executa un exercițiu de antrenament. Unul dintre aparatele de zbor pierde brusc din altitudine și zboară la o înălțime foarte joasă printre clădiri. Pilotul a reușit să aterizeze în mijlocul Bulevardului Aviatorilor, evitând astfel o tragedie.

 

În urmă cu puțin timp, Șeful Statului Major a anunțat că ceremonia dedicată Zilei Aviației pentru care se executa antranamentul din această dimineață a fost anulată. Aceasta urma să aibă loc pe data de 20 Iulie. 

Elicopterul Black Hawk al armatei SUA efectua un zbor de antrenament. În cadrul antrenamentului, ceva nu a mers bine iar aparatul de zbor a fost nevoit să aterizeze.

Militarii americani și polițiștii români fac verificări la fața locului. Se va forma o comisie de specialiști la nivelul armatei americane pentru a stabili care a fost exact cauza.