10.5 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 11:42

VIDEO/ Mesajul lui Florin Cîțu înainte de Congres: “Voi face tot ceea ce trebuie pentru a obține rezultatul final”

spot_img

Florin Cîțu a postat, vineri, un videoclip în care transmite un mesaj colegilor săi din PNL înainte de Congres și vorbește de nevoia României de reforme și investiții.

„Mă voi bate pentru programul de guvernare pentru că știu sigur că este un program bun pentru români. Economia României poate să fie în top 10 din Uniunea Europeană. Sunt două lucruri pe care trebuie să le facem: investiții și reforme.

Am spus din primul moment al mandatului că îmi asum aceste reforme și știu că sunt costuri politice pentru mine. Întotdeauna voi face tot ceea ce trebuie pentru a obține rezultatul final, iar acum, rezultatul final în reprezintă programul de guvernare.

Propun un management pe care l-am făcut toată viața. Niciodată nu am luat decizii singur, iau decizii în echipă. Vreau să fie transparente deciziile și de aceea voi propune ca BEX-ul, de exemplu, să fie online. Dezbaterile ar trebui să fie transparente, este foarte important ca partidul să fie unit după aceste alegeri și este foarte important pentru mine ca din prima zi după alegeri să începem împreună. PNL trebuie să se țină de cuvânt dacă vrea să câștige următoarele alegeri și de aceea eu aduc aminte de reformele pe care noi le-am promis și indiferent de ce se întâmplă cu partenerii din coaliție programul de guvernare nu se schimbă. Eu asta garantez – rămâne programul de guvernare”, spune Cîțu.

Congresul PNL are loc sâmbătă, la Romexpo, în prezența a aproximativ 5.000 de delegați.

                                                                                                                  Adina Silav