12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 13:58
No menu items!

VIDEO/La ce a dus inconştienţa unui bucureștean. A urcat pe munte cu copilul. S-au rătăcit, iar salvamontiștii s-au chinuit 10 ore să-i coboare

spot_img

Un bucureștean și-a dus fiica, în vârstă de 6 ani, pe munte, după ce a văzut un film cu un traseu nemarcat. S-au rătăcit, iar salvamontiștii i-au coborât cu greu, după 10 ore, ducând fetița în brațe pentru că era epuizată.

Bucureșteanul și-a echipat fetița cu un ham și o cordelină, cumpărate de la un magazin cu materiale de construcții, și au pornit, joi, la drum. Pentru că nu cunoșteau deloc zona, s-au rătăcit și au rămas blocați între Râpa Adâncă și Vâlcelul Râpei Mici.

Salvamontistii din Bușteni si Prahova au plecat după ei la ora 17.00 și, după mai bine de 10 ore, au reusit să-i coboare cu bine de pe munte, timp în care, fetița a fost cărată pe brațe pentru că era epuizata fizic.

“Azi-noapte, un bărbat din București și-a pus copilul de numai 6 ani în pericol, pentru că a văzut un film pe Internet despre un traseu nemarcat din Acele Morarului și a vrut să-l parcurgă”, a transmis Salvamont Bușteni.

                                                                                                                Adina Silav