16.1 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 23:59
No menu items!

VIDEO/ Instalaţie ilegală de producere a alcoolului, descoperită de poliţişti la Constanța

spot_img

O instalaţie ilegală de producere a alcoolului a fost găsită de poliţiştii de frontieră constănţeni în urma unor percheziţii, fiind confiscate aproape şapte tone de alcool, dar şi peste 32.000 de lei.

Potrivit Poliției de Frontieră, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța şi comisari ai Gărzii de Mediu, au pus în aplicare două mandate de percheziție pe raza localităților Ostrov și Lipnița.

Astfel, a fost descoperită o instalație ilegală de producere a alcoolului și 6.960 de litri de băutură alcoolică, în valoare totală de 140.000 de lei, care aparțineau unui cetățean român, în vârstă de 57 de ani. Totodată, au mai fost găsiți 32.700 de lei, a cărei provenienţă urmează a fi stabilită.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “producerea de produse accizabile în afara unui antrepozit fiscal autorizat”, iar întreaga cantitate de băutură alcoolică, sumele de bani descoperite și instalația de producere a alcoolului au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

                                                                                                               Adina Silav