3.7 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022 - 13:31
No menu items!

VIDEO/ Incident jenant de Ziua Națională. Un jandarm a căzut de pe cal în timp ce încerca să-l încalece

spot_img

De ziua Națională a României, un jandarm a fost surprins căzând de pe calul pe care încerca să-l încalece. Incidentul a intrat și în atenția conducerii Jandarmeriei care a dispus o cercetare disciplinară.

Incidentul a avut loc în zona Piața Presei Libere, în timp ce la Arcul de Triumf avea loc parada de Ziua Națională a României.

Un trecător a filmat întregul moment și imaginile au ajuns virale pe conturile de socializare.

Jandarmeria a reacționat printr-un comunicat în care precizează că ”a fost constituită o comisie de cercetare disciplinară prealabilă”.

„Bărbatul în cauză este angajat al unității noastre. La intrarea în serviciu, acesta, împreună cu toți ceilalți colegi, au fost verificați de șeful nemijlocit, nefiind constatate situații care să împiedice executarea serviciului.

Pentru evitarea unor astfel de situații viitoare, a fost constituită o comisie de cercetare disciplinară prealabilă, în vederea aplicării măsurilor legale ce se impun.

Jandarmeria Capitalei dezaprobă cu fermitate un astfel de comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare”, a transmis Jandarmeria Capitalei.

                                                                                                                  Adina Silav

SURSA VIDEO: Facebook/Radu Dragomir