8.3 C
București
joi, 18 aprilie 2024 - 7:24
No menu items!

UPDATE. VIDEO. Incendiu violent în Craiova. Trei blocuri au fost cuprinse de flăcări. Pompierii, agresați de locatari

spot_img

Update: Locatari din blocurile cuprinse de flăcări i-au agresat pe pompieri, iar un bărbat l-a lovit cu palmele pe purtătorul de cuvânt al ISU Dolj.

Oamenii le-au smuls pompierilor din mâini furtunurile cu care urmau să stingă incendiul.

La fața locului au venit și polițiști.

Locatarii îi acuză pe pompieri că nu au intervenit suficient de repede. Salvatorii se apără și spun că accesul este foarte dificil, din cauza mașinilor parcate și a unui teren privat încercuit cu un gard de beton, aflat lângă blocuri, pe unde nu au putut să treacă. Aceștia au putut interveni pe o singură latură a blocurilor.

Conform reprezentanților ISU Dolj, în prezent se intervine cu 10 autospeciale cu apă și spumă.

Știrea Inițială:

Un incendiu violent a izbucnit, joi dimineață, într-un bloc din Craiova și s-a extins la alte două blocuri din apropiere. Zeci de persoane au reușit să iasă la timp din clădire.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la un bloc de locuinţe din cartierul Craioviţa din Craiova.

La fața locului au fost trimise 5 autospeciale cu apă și spumă, precum și ambulanțe. 

Zeci de persoane au reușit să iasă la timp din clădiri.

Potrivit pompierilor, o persoană a suferit arsuri la mâini și va fi transportată la spital. O alta  a suferit un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Intervenția este extrem de dificilă, din cauza căilor de acces foarte înguste în zona respectivă. De asemenea, sunt hidranți în zonă, dar nu au presiune.

                                                                                                                 Adina Silav