12.3 C
București
duminică, 25 februarie 2024 - 6:57
No menu items!

VIDEO. Imagini cu luptele dure de la Azovstal, filmate chiar de apărătorii ucraineni

spot_img

Ultimii soldați ucraineni care apără ce a mai rămas din Mariupolul invadat de ruși continuă să ducă lupte dure, în ciuda faptului că sunt depășiți numeric.

În plus, forțele rusești au la dispoziție tancuri și blindate, precum și susținerea aviației, a artileriei și a focului de pe mare de la navele rusești din portul Mariupol.

Peste o mie de soldaţi, dintre care mulţi răniţi, se află în continuare în combinatul siderurgic, unde se află un labirint subteran de mari dimensiuni ce datează din epoca sovietică.

Regimentul Azov a publicat, miercuri dimineață, o serie de fotografii cu militari ucraineni răniți, ascunși sub combinatul siderurgic Azovstal din Mariupolul asediat de forțele ruse. Fotografiile au fost însoțite de un nou apel pentru salvarea acestora.

Ucraina a propus Rusiei să elibereze prizonieri de război ruşi în schimbul evacuării soldaţilor ucraineni răniţi din oţelăria Azovstal, însă până în prezent nu există un acord fiind în curs de desfăşurare negocieri cu privire la această propunere.

                                                                                                                  Adina Silav