7.8 C
București
luni, 4 martie 2024 - 0:36
No menu items!

VIDEO. Haos pe un aeroport, după o ploaie torențială. Pista a fost complet inundată, iar pasagerii au rămas blocați în avioane

spot_img

Haos pe aeroportul din Frankfurt după ce pista a fost inundată și cursele au fost amânate, în urma unei ploi torențiale care a durat câteva zeci de minute.

Pasagerii nu au mai putut coborî din avioane când a început ploaia torențială și au rămas blocați pe pista celui mai mare și celui mai aglomerat aeroport din Europa.  Și la metroul din oraș situația a fost asemănătoare, unde șuvoaiele de apă curgeau pe scări și se acumulau pe șinele de metrou. Străzile au fost transformate în râuri, mașinile înaintau cu greu și în alte zone din oraș au rămas blocate între ape.

Pompierii au avut intervenții pe tot parcurusl nopții trecute pentru a-i ajuta pe oameni. Intervenții au fost și pe aeroport, iar sistemul de canalizare al metropolei nu a mai făcut față cantității de apă în urma ploii torențiale care a durat câteva zeci de minute. În total, au fost anulate 90 de zboruri și peste 30 de avioane nu au reușit să decoleze înainte de miezul nopții.

D.Constantin