25.6 C
București
vineri, 12 aprilie 2024 - 18:25
No menu items!

VIDEO. Gheboasă, cercetat în libertate pentru trafic de droguri: ”nu trebuie să ciripești ca să pleci acasă liniștit”

spot_img

Trapperul Gabriel Emil Gavriș, cunoscut sub numele de scenă Gheboasă, a fost dus la audieri procurorii DIICOT pentru a da explicaţii într-un dosar de trafic de droguri. Gheboasă a fost ridicat de pe bulevardul Timişoara din București, artistul fiind prins în timp ce cumpăra canabis de la traficanţi de droguri care vindeau substanţe interzise elevilor.

Printr-un mesaj pe rețelele sociale, Gheboasă a ținut să sublinieze că e cercetat în libertate.”Frații mei, vreau să știți că sunt bine, sunt sănătos, sunt în libertate. Toate știrile pe care le-ați văzut până acum sunt false. Eu am fost acuzat de deținere pentru consum. La percheziția de pe 1 martie, de la mine de acasă, nu s-a găsit absolut nimic, iar pentru deținere pentru consum, în România, legea te pedepsește cu o amendă penală.

Așa că, nu trebuie să ciripești ca să pleci acasă liniștit. Vă mulțumesc pentru toată susținerea, pentru toate mesajele frumoase pe care le-am primit. Vreau să știți clar că în acest vaz nu este implicat niciun minor pentru că eu nu am vândut, nu vând și nu o să vând niciunui om care există pentru că nu sunt traficant.Eu sunt un simplu fost consumator. Că am fumat și eu un joint de marijuana și m-a prins, acum, ce să fac. Stăm în libertate că n-avem altceva ce să facem”, a spus Gheboasă pe Instagram, conform Observatornews.ro.

D.Constantin