-3.2 C
București
miercuri, 26 ianuarie 2022 - 9:59
No menu items!

VIDEO/FOTO Nicușor Dan și organizarea: Cozi interminabile și îmbulzeală la Târgul de Crăciun

spot_img

Deși accesul la Târgul de Crăciun Bucureşti organizat de Nicușor Dan nu este permis decât persoanelor cu certificat verde COVID, se pare, totuși, că organizarea  este deficitară în acest an, ba chiar zădărnicește combaterea bolilor. Chiar dacă suntem în plină pandemie și o nouă tulpină sud-africană a virusului amenință România, persoanele care doresc să viziteze târgul se îmbulzesc și stau grămadă, la cozi interminabile, pentru a putea intra.

Cea  de-a XIV-a ediție a Bucharest Christmas Market, care se va desfășura în perioada 26 noiembrie – 26 decembrie, organizată de Primăria  Municipiului București, pare să aibă oareșce probleme de organizare.

Deși accesul persoanelor la târg se face doar pe baza certifictatului verde, zeci de oameni, stăteau, duminică, la cozi interminabile, fără să respecte distanțarea socială impusă de contextul actual.

Oamenii așteptau la rând, să poată intra să își achiziționeze biletul în valoare de 5 lei, pentru că site-ul pe care sunt disponibile și biletele online, în valoare de 7 lei, este blocat.

Prețul biletului care asigură o intrare/zi la târg este de 5 lei la achiziționarea online, respectiv de 7 lei, la casa de bilete din locație.

Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit. Biletele online sunt disponibile începând cu 12 noiembrie, iar casa de bilete, funcționează pe toată durata de desfășurare a evenimentului.

Lorena Luchian