10.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024 - 14:20
No menu items!

VIDEO. Fiul purtătorului de cuvânt al Kremlinului refuză înrolarea, în direct, la TV: „Voi rezolva problema la un alt nivel”

spot_img

Nikolai Peskov, fiul purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dimitri Peskov, refuză să se înroleze pentru a lupta în războiul pornit de Vladimir Putin, deși se încadrează în limita de vârstă. „Eu sunt Domnul Peskov, voi rezolva problema la un alt nivel”, a spus acesta, în direct, la un canal TV rus.

Prezentatorii unui program de opoziție contactează copiii oficialilor de la Moscova pentru a demonstra că aceștia sunt privilegiați, iar carne de tun vor ajunge doar rușii care nu sunt unși de puterea de la Kremlin.

Astfel, Nikolai Peskov a fost sunat, în direct, de către un prezentator TV care s-a dat drept reprezentant al comisariatului pentru a-i aduce la cunoștință că trebuie să se prezinte la sediu. Tânărul în vârstă de 32 de ani a devenit nervos și a spus că nu are de gând să meargă la comisariat pentru că el este „Domnul Peskov”.

Prezentator: Alo, de la comisariatul militar vă sun, puteți vorbi?

Nikolai: Da, pot.

Prezentator: Bună ziua, haideți să nu închidem telefonul, așa cum ați făcut ultima dată.

Nikolai: De ce mă sunați și mă lăsați să aștept?

Prezentator: Pentru că, domnule Nikolai, eu pot vorbi așa cu dumneavoastră. Vă sun pentru că astăzi v-a fost trimisă o citație la care încă nu ați răspuns. Acolo era indicat un număr la care ar fi trebuit să sunați și mâine, la 10 dimineața, să vă prezentați la comisariatul militar. În primul rând, de ce nu ați sunat și, doi, aveți de gând să veniți la comisariat?

Nikolai: La 10 eu, bineînțeles, nu voi veni nicăieri. Trebuie să înțelegeți, când conștientizați că eu sunt „domnul Peskov”, cât de nu neapărat corect este ca eu să mă aflu acolo. Mai pe scurt, eu voi rezolva această problemă la alt nivel!

Prezentator: Interesantă amenințare, la ce nivel vă referiți?

Nikolai: Nu este o amenințare, eu doar trebuie să înțeleg ce se întâmplă și ce drepturi am.

Prezentator: Se întâmplă o mobilizare, Nikolai, sper că urmăriți știrile și eu nu înțeleg de ce amenințați, eu doar v-am văzut numele pe listă și trebuia să vă sun.

Nikolai: De ce ameninț, eu nu ameninț. Eu sunt pe aceeași parte cu voi, doar trebuie să înțeleg ce am de făcut.

Prezentator: Iertați un militar, doar vreau să concretizez, pot bifa aici că ești de acord să mergi voluntar pe front.

Nikolai: Nu trebuie să-mi bifați așa ceva!

                                                                                                                Adina Silav